 OPŠTI USLOVI
 SIGURNOST I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA
 NAČIN PLAĆANJA
 ROK I NAČIN ISPORUKE
 CENE U SAMOSTALNA KROJAČKA RADNJA “NB” INTERNET
PRODAVNICI
 PRIMEDBE I REKLAMACIJE
 ZAVRŠNE ODREDBE

OPŠTI USLOVI:
Poslovanje sa samostalnom krojačkom radnjom “NB” utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje samostalna krojačka radnja. Opšti uslovi poslovanja internet prodavnice definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja samostalna krojačka radnja “NB”. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

SIGURNOST I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA:
Prodavac obezbeđuje sigurnost i zaštitu od zloupotrebe ličnih podataka. Svi podaci o potrošačima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Kurirska služba, koja vrši dostavu kupljene robe, ima mogućnost pristupa podacima potrebnim za izvršenje ugovorenog posla, ime, prezime, adresu i broj telefona potrošača. 

Potrošač je odgovoran za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke. Potrošač garantuje za tačnost i ispravnost svih informacija poslatih Prodavcu. Prodavac se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke potrošača u skladu sa propisima. Navedeni podaci će se koristiti isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, faktura i drugih potrebnih sredstava komunikacije.

NAČIN PLAĆANJA:
Potrošač robu plaća pouzećem Kurirskih službi isključivo u dinarskoj vrednosti

ROK I NAČIN ISPORUKE:
Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je do 7 (sedam) dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača. Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:

Slanjem robe preko kurirskih službi, pri čemu troškove isporuke snosi potrošač. Kuriske službe, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu do 19h svakog radnog dana I subotom. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća pošiljaocu. Po eventualnom povratu pošiljke do nas kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Cenovnik kurirske službe možete pogledati ovde
dailyexpress.rs/rs/cenovnik/

CENE U INTERNET PRODAVNICI
Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost dok se roba ne isporuči. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

PRIMEDBE I REKLAMACIJE
Primedbe I reklamacije potrošači mogu dostaviti na e-mail adresu
office@odecazapunije.com
Prodavac će u roku od pet radnih dana potvrditi da je reklamacija primljena i saopštiti potrošaču za koji vremenski period može da očekuje odgovor. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih sporova.

ZAVRŠNE ODREDBE
Prodavac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.